Foto galerija

KLUPSKO PRVENSTVO HRVATSKE 2006 U ODBOJCI NA PIJESKU

Zagreb - 14.-16.07.2006, 21-23.07.2006.

Foto: David Mihoci

        Na zagrebačkom Jarunu je od 21. do 23. srpnja odigrana završnica klupskog prvenstva prve državne lige u odbojci na pijesku. Viđene su vrlo zanimljive igre sa mnogo izjednačenih borbi, a mnogi mečevi rješavali su se u trećem setu. Svaka pohvala svima koji su nastupili i na temperaturi višoj od 30 stupnjeva borili se za svaki poen.

        U muškoj konkurenciji Klub odbojke na pijesku Čakovec postigao je odličan rezultat sa osvojenim četvrtim mjestom. Uspjeh je tim veći što su naši parovi u ovoj godini nastupali pomlađeni. Umjesto Makarova nastupio je u paru sa Vabecom, Mihailov, a umjesto Posavca sa Palinkašom zaigrao je mladi Petran. Djevojke su ovaj vikend razočarale svojim nastupom i plasmanom na posljednje osmo mjesto čime su izgubile status prvoligaša za što su same krive, mogle su puno bolje.

        U muškoj konkurenciji od osamnaest ekipa u završnicu su se plasirale devet najboljih. Naši su izborili pobjede protiv zagrebačkih klubova Kajzerice I Osvita te pulskog Žala, remizirali sa Vrapčem, Novim Zagrebom i zadarskom Jaderom, dok su izgubili od prvoplasiranog i drugoplasiranog Zagreba odnosno Žnjana. Na završnom natjecanju jedan od najuspješnijih parova su i naši Vabec/Mihailov koji su izgubili samo dva susreta od trinaest ukupno odigranih, bez poraza su samo najbolji hrvatski par Perić/Steinocher. Odlični su bili i Palinkaš/Petran kojima je nedostajalo i malo sreće jer su čak četiri susreta izgubili sa 2:1.

        Čestitke našim parovima koji su izvlačili posljednje atome snage boreći se za boje kluba. Ovim nastupom naši su potvrdili uspjeh od prošle godine kad su osvojili treće mjesto jer je konkurencija u ovoj godini bila veća po kvaliteti i broju klubova. Sljedeće godine u prvoj ligi nastupit će osam najboljih iz završnice te dva najbolja kluba iz druge lige.

Raspored 1. kola

Rezultati 1. kola

Tablice 1. kola

Raspored završnice

Rezultati završnice

Tablice završnice

Iz drugih izvora:

Naši u završnici (Medjimurje.com)

Čakovčani u završnici (Mnovine.hr)

Završnica prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku (Medjimurje.com)

 

    Povratak na glavnu stranicu