KLUB ODBOJKE NA PIJESKU ČAKOVEC U OVOJ SEZONI

 

        Ova natjecateljska sezona bila je izuzetno uspješna za klub odbojke na pijesku Čakovec, ostvaren je plan koji smo zacrtali i postigli iznimne rezultate, među kojima treba posebno istaći zlatno odličje na prvenstvu Hrvatske Petrana i Harambašića u kadetskoj, srebrno Martinović i Goščiej u juniorskoj konkurenciji te četvrto mjesto muške ekipe na klupskom prvenstvu Hrvatske. Ova natjecateljska godina definitivno je pokazala da KOP Čakovec spada u sam vrh Hrvatske odbojke na pijesku. Raduju odlični rezultati u mlađim dobnim skupinama jer je iz toga vidljivo da u KOP-u Čakovec imamo široku bazu igrača i igračica i da ne trebamo brinuti za budućnost odbojke na pijesku u Međimurju. U muškom klupskom natjecanju četvrto mjesto je veliki uspjeh, iako je prošle sezone osvojeno treće mjesto, ove godine natjecalo se čak šesnaest klubova, a naša ekipa je bila znatno pomlađena u odnosu na prošlu godinu. U paru sa Marijanom Palinkašem u zadnji tren je uskočio mladi Mišo Petran umjesto Marina Posavca i svojim igrama iznenadio sve koji su pratili naše nastupe. U paru sa Miroslavom Vabecom umjesto iskusnog Makarova zaigrao je Kole Mihailov i kako je sezona odmicala taj par je igrao sve bolje i u klupskom natjecanju od dvanaest susreta pobijedio je deset, a samo dva susreta izgubio i bio jedan od najuspješnijih parova na tom natjecanju. Ženska ekipa osvojila je osmo mjesto što nije rezultat stvarne kvalitete naših igračica već odraz nekompletnosti našeg sastava. Ove godine muška dva para po prvi puta su sudionici natjecanja za svjetski FIVB turnir na kojem nisu prošli kvalifikacije, ali su stekli dragocjenu međunarodno iskustvo. KOP Čakovec bio je odličan organizator kadetskog prvenstva Hrvatske koje je održano na Totomoru, a na svom igralištu organiziran je kamp za mlade, pojedinačno prvenstvo Međimurja za muške i žene, turnir rekreativaca, sve u svemu bogata i uspješna sezona ostvarena u skromnim uvjetima uz malo sredstava, ali sa puno truda i zalaganja igrača i članova uprave. Od ove godine sve novosti i podatke o klubu mogu se naći i na stranici www.kop-cakovec.hr zahvaljujući prvenstveno članu kluba Denisu Filo koji stranicu ažurno i kvalitetno kreira. Zahvaljujemo se svima koji su nam pomogli na bilo koji način, igrači i igračice odužili su se svojim nastupima.

 

 

REZULTATI KLUBA ODBOJKE NA PIJESKU U SEZONI 2006.

 

- Parovi Marijan Palinkaš/Tomica Posavec i Miroslav Vabec/Kole Mihailov po prvi puta igrali na kvalifikacijama na FIVB WORD TOURU u Zagrebu i nisu se uspjeli plasirati u glavni turnir.

 

- Na pojedinačnom prvenstvu Međimurja, prvo mjesto Miroslav Vabec/Kole Mihailov drugo mjesto Marijan Palinkaš/Tomica Posavec, treće Marin Posavec/Mišo Petran

 

- Parovi Marijan Palinkaš/Tomica Posavec i Miroslav Vabec/Kole Mihailov igraju na VIP turniru u Medulinu, Marija Palinkaš/Tomica Posavec sedmo mjesto Miroslav Vabec/Kole Mihailov dvanaesto mjesto.

 

- Na VIP turniru na Loparu Miroslav Vabec/Kole Mihailov deveto mjesto.

 

- Muška ekipa od ukupno šesnaest klubova osvojila četvrto mjesto na klupskom prvenstvu Hrvatske. Nastupili Marijan Palinkaš, Mišo Petran, Miroslav Vabec, Kole Mihailov i Matija Belčić.

 

- Ženska ekipa na klupskom prvenstvu Hrvatske, osmo mjesto od deset ekipa.

Nastupile Ines Vincek, Vesna Zorc, Maša Martinović, Mateja Ivačić, Darina Ivačić i Mateja Goščiej.

 

- Ženska juniorska ekipa Maša Martinović/Mateja Goščiej, osvojila drugo mjesto na prvenstvu Hrvatske.

 

- Muška juniorska ekipa Mišo Petran/Dino Harambašić osvojila četvrto mjesto na prvenstvu Hrvatske.

 

- Muška kadetska ekipa Mišo Petran/Dino Harambašić osvojila prvo mjesto na prvenstvu Hrvatske.

 

- Ženska kadetska ekipa Mateja Knezić/Ljerka Herman osvojila peto mjesto na prvenstvu Hrvatske.

 


                   Iz drugih izvora (Medjimurje.com)

    Povratak na glavnu stranicu