VIPme turniri u odbojci na pijesku 2006

VIPnet i ove godine u popularnim turističkim odredištima organizira turnir u odbojci na pijesku

Od 22.lipnja do 24. kolovoza održavat će se VIPme turnir u odbojci na pijesku. Kao i prošle godine, turnir će se održavati u najpoznatijim turističkim odredištima: Medulin, Lopar, Novalji, Hvar gdje će biti organizirano veliko finale.

U svakom gradu turnir će trajati tri dana od 10 do 19 sati. Petak će biti rezerviran za kvalifikacije, subota za prvi dio glavnog turnira, dok će se nedjeljom igrati četvrtfinale, polufinale i finale. Za svaki muški turnir moći će se prijaviti dvanaest natjecatelja, a za Ženski turnir moći će se prijaviti osam natjecateljica. Svi zainteresirani natjecatelji slobodno se mogu prijaviti kod organizatora i na taj način kvalificirati za natjecanje. Najbolji će osvojiti vrijedne nagrade, a nagradni fond za svih sedam turnira iznosi oko 200 tisuća kuna.

U svim gradovima gdje će se održavati turniri VIPnet će organizirati i razne zanimljive popratne aktivnosti poput VIPme natjecanja u plesu, VIPme natjecanja u 'smečiranju' u kojem natjecatelj treba 'smečirati' loptu preko odbojkaške mreže, VIPme 'baloon toos' natjecanja u kojem se sudionici dodaju balonom punim vode dok on ne pukne te VIPme 'serving contest' u kojem natjecatelj pokušava pogoditi zadani cilj servisom s osnovne linije terena za odbojku.

Odbojka na pijesku u posljednjih je deset godina postala vrlo popularan sport u Hrvatskoj. Od 1992. broj terena porastao je sa četiri na više od četiristo, a odigrano je preko 60 turnira, uključujući Kup Hrvatske i Europsko juniorsko prvenstvo I Svjetsku seriju. Proslogodišnji VIPme turnir izazvao je velik interes i kod ljubitelja ovog sporta i kod šire javnosti.

Dodatne informacije o VIPme turniru u odbojci na pijesku također se mogu dobiti u Hrvatskom odboru odbojke na pijesku, na tel. +3851 3832 842.

Povratak na glavnu stranicu