Na Jarunu u subotu i nedjelju 10 i 11.07.2010 - Klupski Kup Hrvatske 2010

U subotu je na terenima KLUBA ODBOJKE NA PIJESKU ERSTE, na zagrebačkom Jarunu odigrana završnica klupskog Kupa hrvatske. Naš klub imao je za protivnika upravo domačina KOP Erste. U prvom susretu Mihailov/Grošević igrali su protiv Trimčevskog/Paleke, bio je to susret u kojem su iskusni domačini boljom igrom dobili susret sa 2:0. No raduje što su naši sa nekoliko odličnih akcija pokazali da ima mjesta za napredak u njihovoj igri jer je Alenu Groševiću to u stvari bio prvi nastup u službenim natjecanjima. U drugom susretu sastali su se Makarov/Vabec protiv ŽukovskI/Uzelac, bio je to susret u kojem našim igračima nije nedostajalo iskustva i koji su se zdušno borili na Jarunskom suncu, ostavili dobar dojam no pobjeda je očekivano pripala zagrebčanima. Treba spomenuti da sa tim porazom naša ekipa je ukupno osvojila peto mjesto u Kupu hrvatske.


Klupski Kup Hrvatske 2010 (zsop.hr) Zagrebački savez odbojke na pijesku - Četvrtak, 08 Srpanj 2010 11:00

Klupski Kup Hrvatske u odbojci na pijesku održava se u subotu i nedjelju, 10.-11. srpnja 2010. godine na pješčanim terenima Malog Jezera, Jarun. Na temelju prošlogodišnjeg plasmana biti će napravljen raspored ekipa sudionica Klupskog Kupa Hrvatske. Tehnički sastanak za ekipe sudionice je u 08:30 sati, a službeni početak natjecanja je u 09:00 sati. Službeni suci natjecanja su: Snježana Pališaški (ZG), Maja Bibić (ZG), Jelena Marušić (ZG) i Tajana Kramar (ZG).

Zagrebački pjeskaši osvojili Klupski Kup Hrvatske (zsop.hr) Zagrebački savez odbojke na pijesku - Utorak, 13 Srpanj 2010 09:08

Zagrebački pjeskaši još jednom potvrdili igračku kvalitetu na Klupskom Kupu Hrvatske u odbojci na pijesku koji se održao u subotu i nedjelju, 12. i 13. srpnja 2010. godine na Jarunu (Malo Jezero). Finale natjecanja izazvao je zainteresiranost mnogobrojnih gledatelja očekujući rasplet konačnog poretka u muškoj konkurenciji. Pobjedu u prvoj finalnoj utakmici osigurao je par Đorđević/Obradović (Jarun) rezultatom 2:0 (21:17, 21:17) nad Brlas/Božić (Vrapče). Končani preokret koji je osigurao "Vrapču" prvo mjesto u muškoj konkurenciji Klupskog Kupa Hrvatske osigurao je par Steinocher/Stojnić uvjerljivom pobjedom nad parom Vidaković/Ravnjak. U ženskoj konkurenciji Klupskog Kupa Hrvatske uvjerljivu finalnu pobjedu osigurale su Štrbić/Plačko i Matić/Madjarević rezultatom 2:0, 2:0 nad predstavnicama Vrapča Crevar/Balija i Obajdin/Krmpotić. Natjecanje je završilo službenom dodijelom medalja osvajačima Klupskog Kupa Hrvatske u odbojci na pijesku 2010. Pobjednicima Klupskog Kupa Hrvatske 2010. iskrene čestitke!