OD SUBOTE 10.07.2010 U PRIBISLAVCU - »Pješčana oluja«

Ženski odbojkaški klub Kaštel iz Pribislavca organizator je tradicinalne “Pješčane oluje” - natjecanja u odbojci na pijesku u kategoriji žena i muškaraca. Ovo natjecanje je već drugu godinu za redom otvorenog tipa, pa se očekuje dolazak velikog broja ekipa iz čitavog Međimurja. Turnir starta u subotu, 10. srpnja, a završava tjedan dana kasnije razigravanjem za konačan poredak. Jednu ekipu čine 3 igrača/ice, a kotizacija po ekipi je 100 kuna. Prijava ekipa obaviti će se u petak, a otvorenje turnira je u subotu u 17 sati. (r.k.)

Pješčana oluja 2010 (pribislavec.hr)

Početak natjecanja odgođen na ponedjeljak 12.07.2010... KOP Čakovec prijavljen sa 3 muške ekipe...

Planirani raspored natjecanja...

Prisjetimo se kako je bilo 2009...(emedjimurje.hr)

Prisjetimo se kako je bilo 2009...(kop-cakovec.hr)


U petak 23.07.2010 odigravaju se završne utakmice i finale pješčane oluje. Između finalnih utakmica bit će i revijalnih događanja kao što su utakmica između organizatora, onih u kuhinji i onih za šankom, bit će organizirana i utakmica među veteranima... a u kuhinji će se spremati bograč. Počet će se sa ženskom i muškom utakmicom za 3 mjesto, a završit će se sa finalnim utakmicama za pobjednike pješčane oluje. Prošlogodišnji pobjednici turnira u malo izmjenjenim ekipama u muškoj i ženskoj konkurenciji igraju u finalu i brane naslove... Tako u muškoj konkurenciji za prvo mjesto igraju KOP1 i KOP3, a za treče mjesto KOP2 i Jedinstveni... Kako je bilo do sada možete vidjeti u galeriji slika

Završnica pješčane oluje (pribislavec.hr)...


U petak 23.07.2010 ili bolje reči u subotu 24.07.2010 u ranim jutarnjim satima je završila još jedna Pješčana oluja u Pribislavcu. Podijeljene su nagrade finalistima turnira i priznanja sudionicima. Ove godine na novo izgrađenom igralištu iza Društvenog doma, na istom mjestu gdje je nekad bilo odbojkaško igralište u Pribislavcu, 13. Pješčana oluja nadmašila je dosadašnje.

U ženskoj konkurenciji od 7 prijavljenih ekipa prvo mjesto su osvojile UNIQUE, drugo FLASH, a treće ER-BE.
U muškoj konkurenciji od 10 ekipa prva ekipa je KOP3, drugi je KOP1, a treći su JEDINSTVENI.

Pješčana oluja: sportsko nadmetanje uz dobru zabavu (mnovine.hr)...