JUNIORSKO PRVENSTVO REGIJE CENTAR

Juniori prvoligaša centrometala i juniorke Kluba odbojke na pijesku Čakovec bili su domaćini 1. turnira regionalnog natjecanja, koje je u nedjelju (16.12.2012) održano u dvoranama Aton u Nedelišću i II OŠ u Čakovcu.

Juniori Centrometala odigrali su 3 susreta. Dobili su Varaždin i zagrebačku Croatiu sa po 2:0, dok su tijesno (u 2 seta na razliku) poraženi od Siska. Za Centrometal su nastupili: Vuk, Kopačević, I. Novak, K. Novak, Kocijan, Marciuš, Košir i V. David.

Nakon prvog turnira u vodstvu je zagrebačka Mladost sa 6 bodova, Slijede Sisak i Centrometal s 4, Varaždin i Croatia s 2, te Karlovac bez bodova.

Juniorke su imale 2 nastupa i kao najmlađe sudionice natjecanja u oba su očekivano poražene sa po 2:0. Bolje su bile odbojkašice Zagreba i Velike Gorice. Za KOP Čakovec su (pod vodstvom Momira Prprovića) nastupile: Baksa, I. Novak, A. Kraljić, L. Kraljić, Remenar, Turopoljac, Trstenjak, Marciuš, Petak, Apostolovski, Ciglar i Ivanuša.

Domaćin slijedećeg turnira u obje konkurencije je odbojkaški klub Varaždin.

Evo i kako je to izgledalo sa nekoliko slicica u nasem Picasa foto albumu...OVE NEDJELJE REGIONALNO NATJECANJE JUNIORA I JUNIORKI

Juniori Nedelišće Centrometala i juniorke KOP-a Čakovec predstavljati će međimursku odbojku na ovogodišnjem regionalnom natjecanju.

Pravo nastupa imaju igrači(ice) rođeni 1994. godine i mlađi, igrati će dva turnira, a dvije najuspješnije ekipe u obje konkurencije izborit će nastup na državnom prvenstvu, koje će se održati od 25. – 27. siječnja 2013. godine.

Prvo okupljanje juniora i juniorki je u nedjelju (16. prosinca) u dvoranama Aton u Nedelišću, te II Osnovne škole u Čakovcu. U konkurenciji juniora natječe se 6, a u konkurenciji juniorki 8 klubova.

Evo i kompletnog rasporeda i satnica turnira (juniori):
10 h Nedelišće-Centrometal-Varaždin volley , Croatica(Zagreb)- Mladost(Zagreb),
11 h Nedelišće-Centrometal-Sisak, Varaždin volley-Karlovac.
12 h Sisak-Croatia, Karlovac-Mladost.

Juniorke:
11 h Varaždin volley-Mladost(Zagreb), Azena-Daruvar.
12h Zagreb-KOP Čakovec, V. Gorica-Petrinja.
13 h Daruvar-Mladost, Varaždin volley-Azena.
14 h Petrinja-Zagreb, KOP Čakovec-V. Gorica.

Natjecanje će se odvijati paralelno na dva odbojkaška terena.