Protekloga vikenda 23. i 24. lipnja na terenima splitskoga KOP Žnjana održano je prvo okupljanje prve lige u odbojci na pijesku, naš klub su predstavljali par Vabec/Vincek. Iako su naši igrači dali sve od sebe, odigrali sve susrete vrlo dobro, parirali kvalitetno svim ekipama, no nisu uspjeli ostvariti niti jednu pobjedu.
Kako je naš klub nastupio samo sa jednim parom u svim susretima očekivao ih je najjači par iz protivničke ekipe što je bio još jedan otežavajući faktor. Naši su bili najbliže pobjedi prvog dana u svom drugom nastupu protiv trečeplasirane ekipe Vrapča, kad su nakon dobivenoga prvog seta, drugi pomalo nesretno izgubili, a u trećem nakon grčevite borbe za svaki poen izgubili sa 13:15.
Drugog dana izmakla im je pobjeda protiv Mladosti kad su vodili cijeli set sa tri do četiri poena razlike,da bi u završnici popustila koncentracija tako da su setovi otišli na stranu protivnika. Ukupno naši su svojim nastupom ostavili dobar dojam no ostaje žal za propuštenim bodovima. U svakom slučaju dečkima treba čestitati na hrabrim igrama pod vrlo teškim uvjetima i bez potpore drugog para.
Priliku za poboljšanje bodovnog učinka naši imaju krajem kolovoza na zagrebačkom Jarunu gdje će se održati drugo okupljanje prvoligaša i na kojem ćemo bar se nadamo nastupiti sa dva para.

Naše kadetkinje pak narednog vikenda 30. 06. na zagrebačkom Jarunu igraju na prvenstvu Hrvatske gdje ih očekuju najbolje kadetkinje Hrvatska na pijesku, poželimo im dobre igre.

Naše djevojke, u dvoranskoj odbojci, u konkurenciji 1994 i mlađe plasirale su se kao pobjednice županijskog natjecanja, pobijedivši Štrigovu i Rukometašice na sportske igre mladih koje se održavaju u Splitu.