KOP ČAKOVEC SEDMI U DRŽAVI!

Završena je nova sezona Prve pjeskaške odbojkaške lige u kojoj nas godinama zastupaju seniori Kluba odbojke na pijesku-Čakovec. U najelitnijem pjeskaškom natjecanju u Hrvatskoj sudjelovalo je 7 najboljih klubova Hrvatske: KOP Žnjan(Split), KOP Split, KOP Erste(Zagreb), KOP Vrapče, KOP Mladost(Zagreb), KOP Jarun i KOP Čakovec.

U ovako jakoj konkurenciji Čakovčani su na kraju završili na 7. mjestu, što je (zbog pomlađivanja ekipe) očekivani rezultat, mada su prema viđenome Čakovčani mogli završiti i za 1-2 mjesta više plasirani. Na prvom turniru u Splitu izgubljeno je glatko svih 5 susreta, ali je zato na drugom u Zagrebu bilo znatno bolje.

Dva susreta odigrana su neriješeno (KOP Split, KOP Žnjan), a obje pobjede ostvario je par Vincek/Mihajlov. Isti par u čak 4 svoja meča izgubio je tek u neizvjesnosti 3. seta, a da je bilo samo malo sreće i plasman čakovečkih odbojkaša bio bi (što se konačnog plasmana tiče) bolji.

Za KOP Čakovec su u Splitu, te Zagrebu nastupali: Kole Mihajlov, Miroslav Vabec, Dražen Vincek, Bruno Modrić, Luka Somođi i Viktor Ožeg (na fotografiji).

Rezultati(Split):
KOP Jarun-KOP Čakovec 2:0,
KOP Čakovec-KOP Vrapče 0:2,
KOP Split-KOP Čakovec 2:0,
KOP Čakovec-KOP Mladost 0:2,
KOP Erste-KOP Čakovec 2:0.

Rezultati(Zagreb):
KOP Čakovec-KOP Žnjan 0:2,
KOP Čakovec-KOP Jarun 0:2,
KOP Vrapče-KOP Čakovec 2:0,
KOP Čakovec-KOP Split 1:1,
KOP Mladost-KOP Čakovec 2:0,
KOP Čakovec-KOP Erste 0:2,
KOP Žnjan-KOP Čakovec 1:1.

Konačan poredak(sezona 2012.):
1. KOP Žnjan,
2. KOP Jarun,
3. KOP Erste,
4. KOP Vrapče,
5. KOP Mladost,
6. KOP Split,
7. KOP Čakovec.