KUP MEĐIMURJA - SLAVILI ŠTRIGOVA I KOP ČAKOVEC!

ŠTRIGOVA - KOP ČAKOVEC II 3:1 (25:18, 25:16, 19:25, 25:21)

Štrigova: Senčar, P. Pufek, Stanković, Posedi, Golenko, M. Pufek, Belović

KOP Čakovec II: Ciglar, Trstenjak, Apostolovski, I. Novak, Ivanuša, Zadravec, A. Kraljić, Hajdinjak, K. Novak, Petak. Trener: Ivan Vabec

Zaslužena pobjeda Štrigovčanki u 1. kolu kupa Međimurja. Domaće su lako dobile prva dva seta, Čakovčanke uzvratile u trećem, a u odlučujućem četvrtom domaće prisebnije i zasluženo odlaze u 2. kolo kupa, gdje ih očekuje 2 A ligaš Kaštel.


KOP ČAKOVEC - NEDELIŠĆE II 3:0 (25:16, 25:15, 25:20)

KOP Čakovec: I. Vabec, Mihoci, Novosel, Filo, Grošević, Kolarek, Horvat, M. Vabec

Nedelišće: Lončarić, D. Novak, Prevalšek, Srnec, Bacinger, Štebih, Marciuš

Stari rutineri „KOP-ovci“ zasluženo su slavili u 1. kolu međimurskog kupa nad Nedelišćem II. U sva 3 seta Čakovčani su bili dominantni, mada su se domaćini borili do posljednje kapi znoja. U 2. kolu Čakovčani idu na boljeg iz susreta Plavi-Totovec II.


Kup Međimurja za sezonu 2012./13.

U prostorijama Atona u Nedelišću održan je sastanak Izvršnog odbora Odbojkaškog saveza Međimurja na kojem su izvučeni parovi kupa za odbojkašice i odbojkaše.

U ženskoj konkurenciji natječe se 6 ekipa. Drugoligaš Kaštel ide izravno u polufinale, a ždrijebom i Kaštel II. KOP Čakovec II i Štrigova, te KOP i KOP Čakovec I sastaju se u 1. kolu kupa (15./16.12.), a pobjedničke ekipe iz ova dva ogleda ulaze u polufinale.

U muškoj konkurenciji izravno u polufinale idu prvoligaš Centrometal i drugoligaši Totovec te Nedelišće. Za preostalog polufinalista igrati će trećeligaši, a u 1. kolu (15./16.12.) igraju: Štrigova - Mladost (Vularija), Plavi - Totovec II i KOP Čakovec - Nedelišće II.