Kup natjecanje u punom zamahu

Kao što je poznato ove godine naš klub je počeo kup natjecanje čak sa četiri ekipe, tri ženske i jednom muškom.

U ženskoj konkurenciji nakon ispadanja naše druge ekipe od Štrigove kad su naše djevojke odigrale ispod svojih mogučnosti, prošlog utorka sastale su se naša prva ekipa za koju nastupaju naše najiskusnije igračice i naša najmlađa ekipa.
Iako je rezultat uvjerljivo na strani starijih 3:0, mlađe su dobro parirale i pružale solidan otpor. Tom pobjedom prva se ekipa plasirala u polufinale gdje ih očekuje ekipa Kaštela II i gdje naše imaju realne šanse za plasman u finale.

Muška ekipa nakon pobjede nad Nedelišcem II i Totovcem II u subotu 29.12.2012. u Atonu očekuje najteži protivnik, ekipa Centrometala II.
Pobjednik iz ovog susreta plasirat će se u polufinale kupa međimurja. S obzirom da naša momčad u ovom natjecanju pokazuje dobru igru mogli bi iznenaditi favoriziranog protivnika.


Djevojke imaju mali predah...

Djevojke imaju mali predah za ove blagdane i nastavljaju sa redovitim treninzima 08.01.2013. u ETŠ i 10.01.2013. u II. osnovnoj. No u četvrtak poslije Nove godine, 03.01.2013, u Atonu igra se susret reprezentacija sjevera i juga II b lige u kojoj nastupaju i naše igračice.