U NEDELIŠĆU ODRŽAN TREĆI ALL STARS
SLAVLJE REPREZENTACIJA SJEVERA U MUŠKOJ, TE JUGA U ŽENSKOJ KONKURENCIJI!

Odbojkaški klub Centrometal iz Črečana bio je sjajan organizator trećeg All starsa, natjecanja reprezentacija Sjevera i Juga u muškoj i ženskoj konkurenciji (na fotografijama u našem picasa foto albumu).

U selekcijama sjevera nastupali su odbojkaši i odbojkašice iz međimurskih klubova, članovi III Hrvatske lige (muški), te 2 B Hrvatske lige (žene). Jug su zastupali igrači i igračice iz Varaždinske i Koprivničko-Križevačke županije.

U dvorani Atona u Nedelišću igrane su paralelno dvije vrlo dobre utakmice. Selekcija Sjevera zasluženo je ostvarila pobjedu nad selekcijom Juga. Sjever je do pobjede stigao već nakon 3 seta, jer je već imao nedostižnih 3:0. U iduća 2 bolji su bili Jugaši za konačnih 3:2.

Kod djevojaka bilo je znatno uzbudljivije, a pitanje pobjednika riješeno je tek u petom setu. Jugašice su dva puta vodile, ali su reprezentativke Sjevera oba puta poravnavale. U odlučujućem setu bolje su odigrale odbojkašice Juga i na kraju zasluženo slavile.

Ukupno Sjever-Jug 5:5. Nakon utakmica uslijedilo je zajedničko druženje svih selekcija, sportskih djelatnika i sudaca u dvorani Mesapa u Nedelišću, gdje se je uz piće i fine delicije mesnice „Mihalić“ iz Nedelišća razgovaralo o budućim sličnim akcijama.

Utakmice su besplatno odsudili Orlando Kozjak i Vjeran Kirić. Za selekciju Sjevera (muški) nastupili su: Zdenko i Jadranko Kirić, Mladen i Marko David (Centrometal II), Marko Hranilović i Goran Novak (Plavi), Josip Jurinić i Bojan Železnjak (Mladost), Karlo Novak i Mario Srnec (Nedelišće). Izbornik ekipe bio je Srećko Horvat.

Za selekciju Sjevera (žene) nastupile su: Ana Stanković, Paula Pufek i Sandra Golenko (Štrigova), Mia Mađarić, Dina Sabol, Inka Varga i Adela Beč (Kaštel II), Tara Turopoljac, Eva Trstenjak i Maja Horvat (KOP Čakovec II), Vanna Apostolovski, Sara Petak, Annabella Ciglar, Anđelina Kraljić, Mirna Baksa i Manuela Ivanuša (KOP Čakovec I). Ekipu je vodio Rajko Kolarek.