PREMIJERNI NASTUP ČAKOVČANKI !

Odbojkašice Čakovca u novu će prvenstvenu sezonu krenuti na 3 kolosijeka.

Prva ekipa natjecati će se po prvi puta u višem rangu natjecanja - 2. Hrvatskoj ligi, gdje će kao novajlija stjecati potrebno ligaško iskustvo. Druga liga centar ima 17 klubova, podjeljena je na skupine istok i zapad, nakon prvog dijela igra se za plasman od 1. do 6., od 7. do 12. i od 13. do 17. mjesta. O.K. Čakovec se natječe u skupini istok gdje se pored naše ekipe natječu još Kaštel (Pribislavec), Azena II i Velika Gorica, Daruvar, Bjelovar, Vrbovec, Varaždin. Svaka pobjeda biti će zlata vrijedna.

Druga ekipa kluba natjecati će se (kao i prošle godine) u rangu niže - III Hrvatskoj ligi-sjever u konkurenciji: Štrigove, Ivanca, Cestice, Vinice, Toplica, Varaždina II i III.

Najmlađe članice kluba igrati će turnire dva puta mjesecno sa mladim iz Pribislavca i Nedelišća, posto je Štrigova odustala od natjecanja.

Natjecanje u sva 3 ranga započinje 12./ 13.studenoga. Čakovčanke svoj povijesni nastup u drugoligaškoj konkurenciji imaju u Velikoj Gorici, kod istoimenog domaćeg sastava. Čakovec II u prvom kolu trećeligašica gostuje u Varaždinu kod Varaždina II, dok najmlađe (Čakovec III) na parketu Ekonomske i trgovačke škole u Čakovcu u nedjelju 13. listopada 2013. ugošćuju u prvom turniru mlade odbojkašice iz Pribislavca i Nedelišća. Dvorana je na raspolaganju od 15:00 sati do 18:00 sati.

ŽELIMO PUNO DOBRIH SETOVA SVIM EKIPAMA I DOBAR START U NOVU SEZONU ...

Raspored igranja prve ekipe u drugoj ligi (pdf)

Raspored igranja druge ekipe u trecoj ligi (pdf)