U NEDJELJU U VARAŽDINU DRUGO OKUPLJANJE JUNIORKI I JUNIORA ZAGREBAČKE REGIJE

Odbojkaški klub Varaždin organizator je 2. okupljanja juniora i juniorki Zagrebačke regije, nakon kojeg ćemo znati koji će nas klubovi iz regije zastupati na Državnom prvenstvu.

U obje konkurencije samo 2 prvoplasirana sastava izboriti će završnicu. Kod juniorki naviše izgleda imaju zagrebačka Mladost, Zagreb, te Velika Gorica.

Međimursku županiju na tom natjecanju zastupaju juniorke KOP-a Čakovec.U konkurenciji juniora predstavljaju nas odbojkaši Nedelišće-Centrometala, koji još uvijek imaju dobre izglede za plasman na završnicu.

Turnir će se održati ove nedjelje (13.01.2013, Dvorana na Dravi) s početkom u 10 sati.

Odbojkaški savez Županije Vž:

U privitku Vam šaljemo rezultate i tablicu prvog okupljanja koje je održano u Čakovcu i Nedelišću te raspored natjecanja drugog okupljanja koje će se održati u Varaždinu u nedjelju, 13. siječnja 2013. godine u GRADSKOJ SPORTSKOJ DVORANI VARAŽDIN, ŠETALIŠTE FRANJE TUĐMANA 1, VARAŽDIN.

Prvi turnir žene (.pdf)
Prvi turnir muški (.pdf)

Molimo klubove da obrate pažnju (posebno juniorke) na promjenu satnice i terena na utakmicama OK Zagreb - OK Velika Gorica te OK Daruvar - OK Varaždin Volley. S tom promjenom smo dobili na ravnopravnosti natjecanja tj. svaka ekipa jednu utakmicu pauzira.

Molimo sve klubove da ostanu na proglašenju pobjednika radi dodjele pehara i medalja. Obavještavamo sve klubove da će osim dodjele pehara i medalja biti proglašeni:
1. najbolji dodavač-ica
2. najbolji napadač-ica
3. najbolji obrambeni igrač-ica (Libero)
4. najbolji igrač-ica

Na kraju Vas još molimo da se pridržavate satnice natjecanja.

Sportski pozdrav

OK Varaždin Volley je nakon dodjele pehara, medalja te odlićja organizirao ZUMBA PARTY (plesne koreografje) te nagradnu igru za sudionike natjecanja. Stog naslova i poradi popularizacije odbojke satnica natjecanja kod JUNIORA se pomjera jedan sat unaprijed (umijesto predviđenih 11h, 12h, 13h utakmice počinju u 12h, 13h, 14h po rasporedu koji je unaprijed poslan) kako bi istvremeno završili kao i JUNIORKE.

Molimo klubove za razumijevanje te Vas još jedanput molimo da svi klubovi prisustvuju svećanoj završnici (u sportskoj opremi)