PRVENSTVO ZAGREBAČKE REGIJE JUNIORA I JUNIORKI

SASTAV NEDELIŠĆE CENTROMETALA IZBORIO DRŽAVNO

Juniori Nedelišće Centrometala sjajnim nastupima i pobjedama nad favoriziranom Mladosti iz Zagreba i Karlovcem izborili su nastup na državnom prvenstvu i time ostvarili povijesni rezultat.

U varaždinskoj Areni u nedjelju je održan drugi i odlučujući turnir, gdje je 6 momčadi igralo za 2 mjesta, koja vode na državno natjecanje. Mladići trenera Pere Križanovića u prvom su susretu nadigrali zagrebačku Mladost s konačnih 2:1 (15:25, 25:23, 15:9) i tom pobjedom odškrinuli vrata finala. Naši su odbojkaši „ginuli“ za svaku loptu, što im je u konačnici i te kako isplatilo. U drugom susretu bilo je znatno lakše. Karlovac je nadigran u 2 seta (25:15, 26:24) i veselju nije bilo kraja. Zagrebačka Mladost osvojila je prvo, a Nedelišće Centrometal drugo mjesto u regiji i time izborio nastup na državnom prvenstvu.

Nakon utakmica predsjednik Hrvatske odbojkaške udruge-Zdeslav Barač podijelio je srebrne medalje i pehar našim odbojkašima.

Za Nedelišće-Centrometal, pod dirigentskom palicom Pere Križanovića nastupili su: Karlo i Ivan Novak, Karlo Kocijan, Deni Vuk, Danijel Kopačević, Domagoj Košir, Vanja Marciuš i Vedran David. Najboljim igračem turnira proglašen je igrač Nedelišće Centrometala Ivan Novak. Čestitamo!Odbojkašice KOP-a Čakovec odigrale su samo jedan susret i to protiv ekipe Petrinje. Petrinjke su bile bolje i slavile s konačnih 2:0 (25:7, 25:7). Mlade Čakovčanke trebale su odigrati i susret za 7. mjesto s Daruvarom. Budući da Daruvarčanke nisu stigle na turnir KOP-ovke su susret dobile s 2:0 bez borbe i završile na 7. mjestu u regiji.

Pod vodstvom Momira Prprovića u Varaždinu su nastupile: Mirna Baksa, Vanna Apostolovski, Annabella Ciglar, Sara Šalamon, Eva Trstenjak, Anđelina Kraljić, Lidia Kraljić, Sara Petak, Maja Horvat, Manuela Ivanuša i Karla Remenar.