KLUB ODBOJKE NA PIJESKU ČAKOVEC OBILJEŽIO 10-GODIŠNJICU DJELOVANJA


U prostorijama gradskih bazena „Marija Ružić“ je u ponedjeljak 28. studenog održana svečana skupština Kluba odbojke na pijesku Čakovec povodom 10-godišnjice službenog djelovanja kluba.

U nazočnosti velikog broja osnivača, prijatelja i članova kluba skupštinu je otvorio Miodrag Novosel-Cico, a potom je o radu istog izvjestio Ivan Vabec.

Odbojka na pijesku počela se igrati još daleke 1993.godine na prvim terenima odbojke na pijesku u Polevama, gdje je i održan prvi turnir. U tih 10 godina do službenog osnutka kluba 2003.godine odigrano je nekoliko turnira na prvenstvu Hrvatske, a u tom razdoblju odlične su rezultate polučili Siniša Vabec i Dino Rastovčan, te braća Siniša i Miroslav Vabec.

Od 2003. godine Klub odbojke na pijesku Čakovec bio je stalni sudionik natjecanja na prvenstvu Hrvatske. Nakon godine igranja u drugoligaškom društvu KOP-ovci su postali stabilni prvoligaši i u proteklih 8 godina bilježili odlične rezultate. Među najvrijednija ostvarenja ubrajamo 3. mjesto muške seniorske ekipe u sastavu: Aleksej Makarov, Miroslav Vabec, Marijan Palinkaš i Tomica Posavec u 2005.godini, te druga mjesta kadetkinja (Mateja Goščiej, Maša Martinović) i kadeta (Dino Harambašić, Mišo Petran) na državnom prvenstvu.

Nakon izvješća predsjednika kluba za riječ su se javili Andrej Gregorec (u ime nagrađenih) i Slobodan Veinović (u ime grada Čakovca), koji su pohvalili ovaj vrijedan klupski jubilej i zaželjeli puno uspjeha u daljnjem radu. Uslijedila je podjela priznanja osnivačima, zaslužnim članovima i sponzorima kluba (fotografija), a potom je uslijedio tradicionalni domijenak za sve nazočne!

Evo nekoliko slikica sa svecane skupstine u nasem picasa foto albumu

I nekoliko slikica iz spomenutih 20 godine odbojke