OVOG VIKENDA „TURNIR GRADA“ POVODOM 10-GODIŠNJICE KLUBA ODBOJKE NA PIJESKU ČAKOVEC!

Klub odbojke na pijesku Čakovec organizator je do sada najjačeg pjeskaškog odbojkaškog turnira, koji će se ove subote i nedjelje 25-26. svibnja održati na reprezentativnom igralištu odbojke na pijesku pri Ekonomskoj i trgovačkoj školi u Čakovcu povodom 10-godišnjice rada kluba i pod pokroviteljstvom grada Čakovca.

Dovoljno je spomenuti da u međimursku metropolu stižu po 2 para iz naših najjačih pjeskaških sredina (Splita i Zagreba), te iz susjednog Varaždina i naravno Čakovca.

Natjecanje započinje u subotu (25 svibnja) u 10 sati, a trajati će do večernjih sati. Četiri najuspješnija subotnja para izboriti će nedjeljne nastupe. U 10 sati započinju polufinalni susreti nakon kojih će uslijediti revijalni susret članova i članica KOP-a Čakovec. Potom slijedi utakmica za 3. mjesto, te finalni susret i podjela nagrada najboljima.

Na turnir dolaze igrači koji su bili ili su aktualni prvaci pojedinačnog prvenstva Hrvatske, Tomislav Karaula, Krešimir Perić i Pero Križanović, pored njih valja spomenuti i igrače iz samog vrha rang liste pojedinačnog prvenstva iz prošle godine to su Matija Gracin, Tomislav Mudrovčić, Krunoslav Ravnjak i Yahor Žukovski.

Ljubitelji odbojke u dva će dana moći vidjeti na djelu najbolje hrvatske pjeskaše i uživati u njihovim majstorijama. Svakako valja doći i pogledati ono najbolje što pjeskaška odbojka može ponuditi. Dođite, nećete požaliti!


Prijavljane ekipe:

1. Križanović Pero / Zeljković Ivan - Split
2. Perić Krešimir / Žukovski Yahor - Zagreb
3. Mudrovčić Tomislav / Ravnjak Krunoslav - Erste Zagreb
4. Gracin Matija / Venier Sandro - Erste Zagreb
5. Novak Karlo / Košir Domagoj -
6. Mihajlov Kole / Grošević Alen - Čakovec
7. Karaula Tomislav / Karaula Krešimir
8. Palinkaš Marijan / Posavec Tomica - Čakovec
9. Vabec Miroslav / Vincek Dražen - Čakovec