PRVENSTVO REGIJE CENTAR - DVA PORAZA U DUGOJ RESI

U subotu je u Dugoj Resi održan prvi (od dva) turnira regije Centar, na kojem je nastupilo 7 županijskih pobjednika. Sve županije imale su po jednog predstavnika, a grad Zagreb dva.

Kadetkinje Čakovca igrale su u skupini A s ekipama Siska, zaprešićkog Neba i zagrebačke Mladosti, dok su u drugoj skupini nastupili Varaždin, Mladost (Duga Resa) i zagrebačka Fortis Volta (Bjelovar se nije pojavio na natjecanju). Čakovčanke su u Dugoj Resi odigrale 2 susreta. U prvom su igrale sa zagrebačkom Mladosti-ponajboljim hrvatskim sastavom i u tom su susretu bile već u startu bez izgleda. Zagrepčanke su slavile s 2:0, a Čakovčankama je susret poslužio za stjecanje iskustva za naredne susrete. U drugom susretu subotnjeg turnira protivnice našim djevojkama bile su odbojkašice Siska. Bolje Siščanke slavile su rezultatom od 2:0, ali su u tom susretu Čakovčanke odigrale znatno bolje, što im je u konačnici donijelo velik broj osvojenih poena.

Pod vodstvom trenera Ivana Vabeca i Rajka Kolareka nastupile su: Emina Pintarić, Marija Rešetar, Hana Kocijan, Saša Leskovar, Sanda Novak, Iva Bulović, Laura Majer i Ana Novak.

Drugo okupljanje kadetkinja je već u nedjelju (17. svibnja) u varaždinskoj Areni. Sve ekipe igraju još po jedan susret u skupini, a protivnice Čakovčanki su odbojkašice zaprešićkog Neba. Slijedi razigravanje za konačan poredak ekipa, a odmah potom i proglašenje pobjednika, dodjela pehara i medalja.