MEĐIMURSKI ODBOJKAŠKI KUP
Muška ekipa KOP-ČAKOVCA namučila Plave!

Muška ekipa Kluba odbojke na pijesku Čakovec i ove se je godine uključila u natjecanje međimurskog odbojkaškog kupa i u četvrtfinalu na svom parketu ugostila favorizirani sastav Plavih iz Peklenice. Bila je to odlična odbojkaška utakmica koja je odigrana u pravom ozračju.

Gosti iz Peklenice bolje su krenuli u susret i dobili startna 2 seta. I, kada su svi u dvorani očekivali lagano dovršavanje posla „domaći mladići“ su proigrali i nakon lavovske borbe zasluženo dobili treći set. Odlično se igralo i u četvrtom, imali su domaći 12:9 i 16:15, ali nisu izdržali. Gosti iz Peklenice bili su čvršći u završnici i na kraju zasluženo slavili s 3:1 (19:25, 13:25, 25:22, 18:25), te izborili nastup u polufinalu.

Mnogobrojna publika na kraju susreta gromoglasnim je pljeskom nagradila oba sastava, a posebno Kopovce čiji su odbojkaši i u visokim igračkim godinama pokazali kako se bori za boje svog kluba.

Ženska ekipa KOP-a također se intenzivno priprema za kup natjecanje (igra se u ožujku), pa je istoga dana odigrala pripremni susret sa seniorkama OK Čakovec.