MEĐIMURSKI ODBOJKAŠKI KUP

1. Kaštel
2. OK Čakovec
3. KOP Čakovec
4. Štrigova

Kako je bilo na finalu mozete vidjeti u nasem albumu...


OVE NEDJELJE FINALE KUPA ZA ŽENE

Odbojkaški klub Čakovec organizator je završnice odbojkaškog kupa za žene, a koja će se u nedjelju (3. svibnja) održati u dvorani Ekonomske i trgovačke škole u Čakovcu. Natjecanje otvaraju odbojkašice Kluba odbojke na pijesku-Čakovec i Štrigove, koje će od 17 sati igrati za 3. mjesto, a nakon njih na parket izlaze odbojkašice pribislavskog Kaštela i domaćeg Čakovca (19 h), koje će igrati za naslov pobjednika ovog natjecanja.

ŠTRIGOVA I KOP ČAKOVEC SU POLUFINALISTI KUPA

Iskusne odbojkašice Kluba odbojke na pijesku-Čakovec pobjedom nad mladim Kaštelankama izborile su nastup u polufinalu kupa Međimurja s drugoligašem Kaštelom. U sva 3 seta KOP-ovke su bile dominantne i sve riješile za 50 minuta čiste igre. Mladim Kaštelankama ovaj je susret poslužio za stjecanje potrebnog igračkog iskustva.

KOP Čakovec: Zorc, Mihoci, Breka, Žigo-Štefulj, Horvat, Tomašić, Glavaš

KOP ČAKOVEC-KAŠTEL II 3:0 (25:14, 25:9, 25:13)
CENTROMETAL-ŠTRIGOVA 0:3 (21:25, 19:25, 12:25)


Izvučeni su parovi 1. kola kupa Međimurja u odbojci za seniorke (sezona 2014./15.), koje se igra 11. /12. travnja. Odbojkašice Kluba odbojke na pijesku na svom parketu dočekuju pribislavečki Kaštel II, a u drugom susretu 1. kola Centrometal ugošćuje Štrigovu. Pobjednik para KOP Čakovec - Kaštel II u polufinalu (18. /19. travnja) ide na drugoligaša Kaštel, a pobjednik susreta Centrometal - Štrigova igra s drugoligašem Čakovcem. Poraženi sastavi polufinalnih ogleda igrati će za treće, a pobjednici za prvo mjesto 25./26. travnja ove godine. Želimo puno uspjeha čakovečkim odbojkašicama u kupu Međimurja!