Kadetsko prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku


KOP Čakovec je i ovog vikenda bio sudionik natjecanja najboljih klubova u odbojci na pijesku, ovog puta u kadetskoj konkurenciji. Ponovljen je prošlogodišnji uspjeh, osvojeno je četvrto mjesto, posebnu težinu daje činjenica da sve igračice koje su ove godine nastupile za KOP Čakovec i slijedeče godine mogu nastupiti u kadetskoj konkurencji, kad bi se moglo i stepenicu više.

Iva Bulović, Lorena Remenar, Saša Leskovar i Mirjam Varga odličan dojam ostavile su na pješčanim terenima zagrebačkog Jaruna, pa i sama činjenica da je i osvajačicama prvog mjesta KOP Zagrebu oduzet set, dovoljno govori o kvalitetnoj igri naših igračica. Najbolju igru naše su prikazale u susretu sa zagrebačkom Mladosti kad su izborile plasman u polufinale, Iva u paru sa Mirjam sigurnom igrom lako su dobile prvi set da bi u drugom tek u završnici osigurale pobjedu, kad je na drugom terenu Saša sjajnim servisima osigurala ogromnu prednost od deset poena jasno je bilo da su Čakovčanke u polufinalu.

U polufinalu splitski Žnjan je bio previsoka prepreka za naše mlade igračice. U borbi za treče mjesto igračice Vrapča pokazale su se u ovom trenutku za nijansu bolja ekipa pa su se čakovčanke morale zadovoljiti četvrtim mjestom što je svakako sjajan uspjeh, a pogotovo kad se uzme u obzir da još uvijek treniraju u neadekvatnim uvijetima. Najiskusnija naša igračica Iva imala je razdoblja dobrih poteza kad i najbolje u državi nisu imale adekvatan odgovor na njezin kvalitetan servis i ubojit napad, no još uvijek ima dosta prostora za napredak u igri, Lorena je iznenadila napretkom u igri i dobro je asistirala suigračicama, naročito kad je igrala u paru sa Sašom, koja je pored več spomenutog dobrog servisa igrala stabilno tokom cijelog turnira, a najmlađa Mirjam svojim nastupom dobila je pohvale za igru od kompetentnih ljudi koji su pratili natjecanje.

Čestitke svim igračicama na igri i zalaganju tokom turnira, ni loše vrijeme ih nije spriječilo da prikažu dobru igru.

KONAČNI POREDAK
1. KOP ZAGREB Zagreb
2. KOP ŽNJAN Split
3. KOP VRAPČE Vrapče
4. KOP ČAKOVEC Čakovec
5. KOP RETFALA Osijek
6. KOP JARUN Zagreb
7. KOP Mladost Zagreb


Evo nekoliko slicica u nasem Picasa foto albumu...