KUP MEĐIMURSKE ŽUPANIJE ZA SEZONU 2017. GODINU


Prve su startale muške ekipe, naši su na gostovanju kod Plavih u Murskom Središću, unatoć dobroj i požrtvojnoj igri izgubili su susret sa 0:3, u prvom setu potpuno izjednačena igra da bi na kraju ipak domačini sa tijesnih 25:23 izvukli set, u drugom bolja igra domačina koja je rezultirala laganim osvajanjem drugog seta, no u trečem naši igraju hrabro, vode sve do završnice seta, no ipak kvalitetniji domačini osvajaju i treči set, naši nisu razočarali već naprotiv odigrali su borbeno i dobro namučili Plave.

Djevojke su u prvom kolu županijskog kupa kao domačini ugostili ekipu Totovca, odigrale su na svom nivou i rutinski dobile susret sa 3:0, gošče nisu uspjele ozbiljnije zaprijetiti čakovčankama pa plasman u drugo kolo nije ni u jednom trenutku došao u pitanje.

Ždrijeb je odlučio da Kaštel II dude druga prepreka našima u kup natjecanju koje su ujedno i domačini, naše odlaze na gostovanje sa željom u prolaz u polufinale, susret započinje velikom prednošću naših i mlade Kaštelanke do kraja susreta ne uspjevaju pružiti ozbiljniji otpor razigranim čakovčankama koje dolaze do lakše pobjede od očekivanog. U polufinalu ih očekuje najkvalitetnija ekipa, ekipa Kaštela I, bit će to sigurn kvalitetna odbojka, a prednost ovog puta imaju Kaštelanke, susret se igra 6. Maja u dvorani ETŠ.