UREĐUJE SE IGRALIŠTE ZA ODBOJKU NA PIJESKU

Uređuju se igrališta za odbojku i rukomet na pijesku (emedimurje.hr)...

Uređuju se igrališta za odbojku i rukomet na pijesku (cakovec.hr)...

Nakon što je KOP Čakovec ostao bez igrališta, ove godine su stvari krenule na bolje, zahvaljujući razumijevanju gradske uprave i gradonačelniku Stjepanu Kovaču našlo se optimalno rješenje, grad je u potpunosti podržao prijedlog KOP-a za uređenje igrališta i pratećih sadržaja na gradskim bazenima Marije Ružić, odobrena su i potrebna financijska sredstva za tu namjenu.

Do sad su dopremljene kućice koje će KOP Čakovec i Klub rukometa na pijesku koristiti za odlaganje opreme i druge potrebe vezane uz aktivnost na igralištu, postavljeni su tlakovci na površini za kučice i nadstrešnicu, nadstrešnicu koju su kopovci uspjeli preseliti sa prostora bivšeg igrališta, ovaj vikend su je montirali na novoj lokaciji. Ostaje još samo postaviti zaštitnu ogradu i poboljšati kvalitetu pijeska i Čakovec će opet imati jedno od najljepših igrališta u Hrvatskoj.

Za Lipanj je predviđeni memorijalni turnir za Rajka Kolareka, a potom i pojedinačno prvenstvo Hrvatske za žene. Ovaj uređeni teren moći će koristiti i ostali građani za rekreaciju.

Vrijednu ekipu za premještanje nadstrešnice možete vidjeti u našem Google+ foto albumu

Rastavljanje nadstrešnice 03.03.2017...

Nove kućice na bazenima...

Postavljanje nadstrešnice 22.04.2017...

Postavljanje tende 02.05.2017...

Na SKUPŠTINI ZAJEDNICE sportskih udruga Čakovca održanoj u utorak 11.04.2017:
Predsjednik Kluba odbojke na pijesku Ivan Vabec zahvalio je gradonačelniku na rješenju 'stanarskog' pitanja njegovog kluba. Nakon gubitka prostora kod Ekonomske i trgovačke škole i seljakanja, uređuje se igralište i popratni sadržaji na gradskim bazenima koji će postati ljetni dom odbojkaša na pijesku...
više na emedimurje.hr...


A evo i slike iz arhive kluba od pred oko 10 godina, kad smo postavljali nadstrešnicu kod igrališta kod Ekonomske i trgovačke škole.