RADNA AKCIJA UOČI POČETKA SEZONE ODBOJKE NA PIJESKU

Brojni sportaši s oduševljenjem su dočekali opuštanje mjera zaštite od pandemije uzrokovane virusom COVID-19 i prvom prilikom "nahrlili" su na sportske terene. Prvi među njima bili su i članovi Kluba odbojke na pijesku Čakovec.

No, u subotu 6. lipnja, "pjeskaši" su umjesto lopte u ruke uzeli lopate, gradilišna kolica i sredstva za čišćenje. Naime, KOP Čakovec organizirao je radnu akciju kojom je pobošljan teren za igru i uljepšana klupska prostorija na Gradskim bazenima Marija Ružić.

Predsjendik KOP-a Čakovec Ivan Vabec kazao je kako je na igralište nanesen novi, kvalitetniji sloj pijeska da se što spremnije dočeka početak nove odbojkaške sezone. "Trenerimo mjesec dana, a prvi turniru su pred vratima. Moramo ih dočekati" izjavio je Vabec te se zahvalio na odličnoj suradnji GP EKOM i Tegri. Govoreći o tome kako je sav posao odrađen u kratkom roku i vrlo kvalitetno. Vabec je u šali rekao da sve izgleda kao da su to bili djelatnici neke specijalizirane tvrtke za radove na otvorenom. Naglasio je kako su sada oba terena odlično pripremljena te da odgovaraju svim propisima za odvijanje treninga i organizaciju natjecanja. Ostalo je još samo, kaže, srediti ogradu oko igrališta.

Nekoliko slicica mozete vidjeti u našem Google foto albumu...