KLUPSKO PRVENSTVO U VRAPČU 26-27.06.2021.

Na reprezetativnim terenima KOP Vrapča u subotu i nedjelju odigrano je četiri kola 1. lige u odbojci na pijesku. KOP Čakovec predstavljale su igračice, Iva Bulović, Ema Frančić, Mirjam Varga, Iva Hranilović, Klara Škvorc, Tija Budiša i Azra Jelenić.

U prvom susretu protivnik je KOP Banjole iz Pule. Na prvom terenu Mirjam Varga i Azra jelenić uz sav trud i zalaganje nisu uspjele ozbiljnije parirati iskusnim protivnicama. Na drugom terenu, Iva Bulović / Ema Frančić dobro pariraju protivnicama, vodi se neizvjesna borba puljanke imaju laganu prednost tijekom cijelog meča i oba boda su na kontu djevojaka iz Pule.

U drugom susretu protivnik je KOP Osijek, Iva Bulović / Ema frančić u svim elementima igre dominiraju cijelim susretom i bez problema dobivaju oba seta, protivnicima prepuštaju tek 16 poena. Drugi par Iva Hranilović / Klara Škvorc na isti način rješavaju svoj meč, osječanke osvajaju par poena više nego njihove suigračice u prvom susretu.

U nedjelju otvaramo nastup protiv KOP Retfale iz Osijeka, Iva Bulović i Ema Frančić nastavljaju sa sjajnom igrom i osječanke ni u jednom trenutku ne mogu ugroziti pobjedu naših. Iva Hranilović / Klara Škvorc igraju također sigurno i kvalitetno, ali i osječanke daju sve od sebe, vodi se potpuno ravnopravna borba tijekom cijelog susreta, osječanke su malo spretnije i sretnije i osvajaju bod za svoju ekipu.

KOP Opatija je zadnja prepreka za osvajanje naredna dva boda. Na prvom terenu su sada Iva Hranilović / Klara Škvorc igraju svoj najbolji meč i opatijke uz sav trud moraju čestitati boljem paru na pobjedi. Na drugom terenu su Ema Frančić i Mirjam Varga, susret u kojem se ginulo za svaki poen, neizvjesna borba u kojem se naš par pokazao da ima više kvalitetnih rješenja u napadu, što uz dobar početni udarac donosi pobjedu od 2:0.

U četiri susreta osvojena su 5 boda što je svakako podatak koji raduje, posebno imponira borbenost naših djevojaka. Nakon četiri odigrana kola KOP Siget je na čelu tablice sa 7 osvojenih bodova, slijede KOP Banjole, KOP Žnjan, KOP Čakovec, KOP Jarun, svi sa osvojenih 5 bodova, iza njih su KOP Retfala, KOP Opatija i KOP Osijek.

Još jednom treba spomenuti objekte i terene KOP Vrapča, koji su na svjetskoj razini.

Več ove srijede kadetkinje KOP Čakovca putuju u Split gdje ih očekuje pojedinačno i klupsko natjecanje, čakovčanke brane brončanu medalju koju su prošle godine osvojile u Puli.

Nekoliko slicica mozete vidjeti u našem Google foto albumu...