ČAKOVEC, 5. travnja 2021. - POČETAK SEZONE ODBOJKE NA PIJESKU

U danima kada vremenske prilike više podsjećaju na Božić nego na početak proljeća i Uskrs, Kluba odbojke na pijesku Čakovec krenuo je s treninzima, i to najranije do sada. Prvi trening odradile su članice kluba koje su na pijesak stupile 1. travnja kada je vrijeme više ličilo na lipanjsko ljeto.

Kako je objasnio predsjednik Ivan Vabec razlog ranog početka treniranja je što će već 10. i 11. travanja u Splitu započeti pojedinačno prvenstvo Hrvatske u kategoriji U-21. "Pobjednički par plasirat će se na Europsko prvenstvo koje je zakazano za 13. do 16. svibnja u Austriji" izjavio je Vabec dodavši kako će čakovečke boje u Splitu predstavljati dva para; Iva Bulović i Ema Frančić te Mirjam Varga i Iva Hranilović. Govoreći o očekivanju od nastupa u najvećem gradu Dalmacije Vabec je kazao kako usprskos kratkom pripremnom periodu u klubu se nadaju dobro rezultatu, ali prije svega stjecanju bitnog iskustva za nastupe koji predstoje u ovoj sezoni.

"2021. bit će na prilično izazovna jer želimo ponoviti uspjeh od prošle godine, kada smo ostvaraili nestvarne rezultate – pobjedu u Kupu i 5. mjesto u Prvoj ligi te broncana medalja kadetkinja." izjavio je čelni čovjek KOP izrazivši mišljenje da će to biti težak zadatak, ali da entuzijazma ne nedostaje.