ČAKOVEC OPEN 2022. ZA MUŠKE I ŽENSKE PAROVE

KOP Čakovec i ove godine organizira pojedinačno prvenstvo odbojke na pijesku, ženskih i muških parova. Čakovec open 2022. održat će se na terenima kod bazena Marije Ružić 11. lipnja. Nagradni fond je 4000,00 kn, a kotizacija po paru je 60,00 kn. Prijave slati na kop.cakovec@gmail.com, zadnji rok prijave je četvrtak 9. 6. Informacije o satnici natjecanja objavit ćemo na web stranici Kop Čakovec. Svim sudionicima osiguran besplatan ulazak na novootvorene vanjske bazene. Radujemo se Vašem dolasku. Predsjednik, Ivan Vabec

Za Čakovec Open imamo prijavljenih 10 ženskih i 10 muških parova. Zbog veceg broja prijavljenih parova moramo pomaknuti pocetak, u subotu ujutro u 8:30 sati će se odrzati tehnički sastanak i izvlacenje te nakon toga odmah počinjemo igrati (u 9 sati). Svaka sljedeća utakmica ce poceti cim prethodna završi, da stignemo sve odigrati u toku dana. Prve utakmice i repasaž će se igrati do 15 poena. Dođite malo prije 8:30 sati da možemo na vreme početi. Vidimo se u subotu.

Ženski parovi:
1. Iva Bulovič / Ema Frančić
2. Saša Novak / Lara Malović
3. Azra Jelenić / Laura Frančić
4. Nola Vidović / Mia Kovačić
5. Inka Varga / Klara Škvorc
6. Ela Mandir / Kala Križnik
7. Mirjam Varga / Jana Paljak
8. Tara Ribić / Eva Vinko
9. Marta Babok / Leonarda Inkret
10. Peršak Leda / Anja Šmitran


Muški parovi (dva para od prijavljenih 10 nisu dosli):
1. Antonio Juras / Tomislav Mišlov
2. Alen Grošević / Stjepan Žužul
3. Rene Rihtarec / Marko Kozar
4. Leon Alpeza / Tino Rinkovec
5. Andrej Matotek / Karlo Solomun
6. Goran Novak / Istok Drljić
7. Alen Varga / Boris Varga
8. Bernard Mikac / Karlo Bosilj
x. Jura Bijelić / Tonko Pavičević
x. Mario Mikor / Andreas KočišPar Antonio Juras/Tomislav Mišlov obranili su titulu prošlogodišnjih prvaka u muškoj konkurenciji turnira u odbojci na pijesku Čakovec Open, a kod žena do pobjede su stigle Iva Bulović/Ema Frančić. Izdanje tradicionalnog turnira za 2022. bilo je održano u subotu 11. lipnja na terenima kod Gradskih bazena Marija Ružić Čakovec. U muškoj konkurenciji prijavljeno je bilo 8, a u ženskoj 10 ekipa. „Još jednom smo pokazali kako možemo organizirati ovakvo natjecanje na visokoj razini. Svi sudionici kazali su kako im je u Čakovcu uvijek lijepo, da se ih potrudimo dobro ugostiti i zato redovito dolaze natrag. Po prvi put je i kulisa turnira bila malo promijenjena jer su nedavno otvoreni vanjski bazeni što je još malo dodalo atraktivnosti cijele naše priče“ ispričao je predsjednik Kluba odbojke na pijesku Ivan Vabec. Govoreći o tome kako je mala, ali jako vrijedna ekipa iz KOP Čakovec uspjela organizirati turnir kazao je da bez podrške grada Čakovec, gradske sportske zajednice i EKOM-a to ne bi bilo moguće. „Na kraju dana su se svi dobro zabavili i to je najvažnije. Na našem turniru nikad ne nedostaje dobrih vibracija, pozitivnih emocija, ali ni odličnih dvoboja i vrhunskih poena. Svi koji dođu bilo kao sudionici, bilo kao gledatelji odlaze kući zadovoljni. To nam je potvrda da ono što radimo je dobro“ izjavio je. U sklopu turnira odigran je revijalni dvoboj između međimurskih sportskih novinara i ekipe domaćina. Čakovec Open je bila dobra organizacija provjera za predstojeću nedjelju kada naš klub i tereni kod gradskih bazena ugošćuju završnicu Kupa Hrvatske. KOP Čakovec će nastupati sa ženskom ekipom.

Rezultati ženskih ekipa:

Poredak ženskih ekipa:
1. Iva Bulovič / Ema Frančić
2. Inka Varga / Klara Škvorc
3. Mirjam Varga / Jana Paljak
4. Tara Ribić / Eva Vinko
5. Azra Jelenić / Laura Frančić
5. Saša Novak / Lara Malović
7. Nola Vidović / Mia Kovačić
7. Ela Mandir / Kala Križnik
9. Peršak Leda / Anja Šmitran
9. Marta Babok / Leonarda InkretRezultati muških ekipa:

Poredak muških ekipa:

1. Antonio Juras / Tomislav Mišlov
2. Leon Alpeza / Tino Rinkovec
3. Alen Grošević / Stjepan Žužul
4. Goran Novak / Istok Drljić
5. Andrej Matotek / Karlo Solomun
5. Rene Rihtarec / Marko Kozar
7. Bernard Mikac / Karlo Bosilj
7. Alen Varga / Boris VargaNekoliko slicica mozete vidjeti u našem Google foto albumu...