KOP Čakovec je, nakon odigranih 4 kola u Puli, na trečem mjestu u prvenstvu Hrvatske u odbojci na pijesku

Djevoke KOP ČAKOVCA se nakon odigranih 4 kola prve Hrvatske lige u odbojci na pijesku nalaze se na odličnom 3. mjestu, s osvojenih 5 bodova, samo su bod zaostatka iza prvoplasirane KOP Opatije i drugoplasiranog KOP Sigeta, koji imaju po 6 bodova.

KOP Banjole bile su domaćin prvog okupljanja najboljih klubova u odbojci na pijesku u Puli 15-16.06.2024. U prvom kolu protivnik je splitski KOP Žnjan, u prvom susretu Nika Jularić i Petra Kovač, zagrebačko pojačanje imaju prvi službeni nastup za KOP Čakovec, na drugoj strani mreže imaju najbolji splitski par Bečić / Terze. U potpuno izjednačenoj igri naše dobivaju prvi set, da bi drugi otišao na stranu Splićanki, treći odlučujući set pun je neizvjesnosti i preokreta, odlični potezi su s jedne i druge strane, iskustvo Splićanki je presudilo i sretno osvajaju bod.

U drugom susretu, Iva Bulović i Iva Hranilović su u potpunosti nadigrale par Čubelić / Čubelić i osvojen je prvi bod. KOP Jarun je drugi protivnik. Jularić / Kovač prve izlaze na teren, opravdavaju naziv pojačanje za KOP Čakovec i dobrom igrom dobivaju susret s 2:0. Drugi par Iva Hranilović / Marta Babok, nešto teže, ali s velikom borbenošću dobivaju i drugu utakmicu protiv KOP Jaruna.

Drugi dan natjecanja igramo protiv KOP Fažane, ponavlja se priča iz prvog kola. Jularić / Kovač unatoč velikom zalaganju i htijenju, gube susret s 1:2, dok Bulović / Hranilović ni u jednom trenutku pobjedu ne dovode u pitanje već suvereno osvajaju bod s glatkih 2:0.

S kombinacijom Bulović / Jularić koje prvi puta igraju zajedno pokušalo se dobiti domaći par Mrkić / Šverko. U prvom setu Iva i Nika imaju uštimavanje svojih linija, u drugom setu sve bolje funkcionira, ipak Puljanke iščupaju i drugi set. Babok / Hranilović svojim nastupom završavaju natjecanje u Puli. Glatkih je dva nula za igračice KOP Čakovca.

Treba spomenuti da je Iva Hranilović tijekom cijelog natjecanja velike glavobolje zadavala sa svojim neugodnim servisima i omogućila svojoj ekipi osvajanje sigurnih poena.

Prva četiri kola ovogodišnjeg prvenstva pokazala su veliku izjednačenost ekipa, predstoji još puno truda i zalaganja da bi se ostalo u gornjem dijelu tablice. Do kraja prvenstva treba u Zagrebu i Vukovaru odigrati još 10 kola prvenstva.