ČAKOVEC OPEN 2024. ZA MUŠKE I ŽENSKE PAROVE

Dragi ljubitelji odbojke na pijesku, pozivamo vas da se pridružite našem pojedinačnom turniru u odbojci na pijesku koji će se održati 8. i 9. lipnja 2024. na gradskim bazenima "Marija Ružić" u Čakovcu.

Kotizacija za turnir po igracu iznosi 20€, a za kvalifikacije 10€ (ekipe koje ispadnu u kvalifikacijama placaju 10 eura po igracu, znaci 20 eura po ekipi, a oni koji sudjeluju u glavnom turniru placaju 20 eura po igracu, znaci 40 eura po ekipi). Nagradni fond je 4000€! Za sudjelovanje na turniru je potrebna licenca HOSa (licenca je besplatna).
Prijave primamo do ispunjenja limita od 20 parova iskljucivo na mail adresu kluba: kop.cakovec@gmail.com.

Zahtjev za licencu mozete naci na stranicama HOS-a medu Dokumentima za odbojku na pijesku. Mozete scanirati QR-Code na plakatu uz Zahtjev za licencu, a link je i na nasoj glavnoj stranici pod Dokumenti.HOS. Dolaskom na tu stranicu treba kliknuti na OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE i nakon toga na Zahtjev za licencu. Evo i direktnog linka ovdje: https://hos-cvf.hr/wp-content/uploads/2024/04/OPH-1-Zahtjev-za-licencu.xlsx

Ne propustite priliku za natjecanje, druženje i zabavu na našem turniru. Očekujemo vruće pješčane terene, dobru atmosferu i nezaboravan vikend.
Vidimo se na terenu!